Theaterprofs is de naam voor een groep van samenwerkende theatermakers uit verschillende creatieve disciplines. Als team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van kindermusicals.

Alle theaterprofs zijn werkzaam als zelfstandig ondernemer. Als onafhankelijke, creatieve ambachtslieden voelen wij ons met elkaar verbonden in onze gedrevenheid en onze passie voor het creëren van muziektheater. De liefde voor het theatervak en onze verenigde creatieve energie stoppen wij in het maken van onvergetelijke voorstellingen voor jong en oud.

Wij willen uitblinken. Individueel, maar vooral ook als team. We willen ons onderscheiden door iedere keer opnieuw de allerhoogste kwaliteit muziektheater te leveren. We houden niet van halve maatregelen. We doen iets goed of we doen het niet. Onze filosofie is, kort samengevat: meer is meer. Meer toewijding, meer energie, meer synergie, meer oog voor detail en meer oog voor de behoeften van opdrachtgevers en een modern, kritisch publiek.[/fusion_toggle]

Wij streven binnen de mogelijkheden altijd naar het maximaal haalbare. Onvergetelijke voorstellingen zijn ons doel, maximale inspanning is ons lot. Wij luisteren aandachtig naar onze opdrachtgevers maar geven ook tegengas als we denken dat het beter kan, er meer in zit. In de ontwikkelingsfase van de productie is – tot aan het moment waarop we terug gefloten worden of wij zelf weer op aarde landen – de sky, de limit. De definitieve ontwerpen voeren wij vervolgens met grote zorgvuldigheid uit.

Behalve aan kindermusicals werken wij ook regelmatig samen aan andere  theater gerelateerde projecten. Bijvoorbeeld in opdracht van reclamebureaus, instellingen en overheden, maar ook van reizende gezelschappen of locale organisaties.

We werken met professionals en met amateurs. We voeren kleine opdrachten uit maar werken ook mee aan massale en spectaculaire voorstellingen op locatie.

Wij zijn breed inzetbaar en we worden graag uitgedaagd. Heeft u een idee voor een nieuw project of bent u op zoek naar een expert voor een bepaalde theaterdiscipline. Vraag het ons gerust. Wij helpen u graag verder.

[/fusion_accordion][/fusion_builder_column]

Wij verhuren musicals

Wij ontwikkelen (kinder-)musicals en verhuren die aan musicalgroepen, musicalverenigingen, scholen, kunst-educatieve instellingen en vrije theaterproducenten.

Levering inclusief kostuums en decor

De door ons aangeboden musical-pakketten leveren we inclusief professioneel vervaardigde kostuums en decors. Daarnaast bieden we desgevraagd ook technische apparatuur, grime-schema’s, lichtplannen, en personele ondersteuning in elke discipline.