[person name=”Henk van der Maazen” picture=”http://theaterprofs.nl/wp-content/uploads/2014/03/HenkVanDerMaazen.jpg” pic_link=”http://theaterprofs.nl” title=”Decor-producties” email=”mailto:henk@theaterprofs.nl” facebook=”https://www.facebook.com/StudioVanDerMaazen” twitter=”” linkedin=”http://nl.linkedin.com/pub/henk-van-der-maazen/9/a56/909″][/fusion_person]

Profiel

Ontwerper – vormgever – constructeur, zelfstandig ondernemer sinds 1997, eigenaar van een ontwerpstudio en een decoratelier, gespecialiseerd in openlucht- en locatietheater, oorspronkelijk opgeleid als ingenieur.

Contact met Henk

Isabellakazerne
Reutsedijk 9
5264 PC Vught

M: 0653 – 67 61 91

E: henk@theaterprofs.nl

I: www.henkvandermaazen.nl

Contact opnemen

Uitgebreid profiel

Mijn werkzaamheden voer ik uit met als ankerpunten: de budgetten en de behoeften van de opdrachtgever. Mijn ontwerpen zijn functioneel, tot de verbeelding sprekend maar to-the-point, met aandacht voor randvoorwaarden, de grote lijnen maar voor ook het kleinste detail.
Ik ben sinds 1997 zelfstandig ondernemer en actief als multidisciplinair ontwerper. Daarvoor werkte ik als projectingenieur in de autoindustrie.

Mijn werkgebied bestrijkt theatervormgeving, standbouw- en tentoonstellingsbouw, interieur- en productontwerp, grafische vormgeving, 2 en 3D – visualisaties en animaties. Mijn praktijkervaring op het gebied van grafische en ruimtelijke vormgeving is ruim en veelomvattend.

Tot mijn opdrachtgevers behoren particulieren, amateurs en professionals, van ZZP en MKB-ers tot en met non-profit organisaties. Ik lever technische 3d-illustraties en verzorg ruimtelijke ontwerpen en grafische publicaties. Vaak ten behoeve van technisch georiënteerde ondernemingen in het kleinbedrijf maar ook voor organisaties zoals life science onderneming Dermagenics, de provincie Noord-Brabant, lagerfabrikant SKF en TNO.

Ik werk sinds jaar en dag met alle relevante softwarepakketten: Photoshop, Illustrator en Indesign en diverse CAD / 3D-visualisatie-pakketten zoals 4D-Cinema, Rhino-3d, 3d Studio en Inventor en SketchUp.

Hogeschool Gelderland, Ingenieur Autotechniek, autodidact
Binnen de theatersector werkte ik voor: Openluchttheater De Kersouwe – Heeswijk-Dinther, Theatergroep De Wildeman – Schijndel, Don Quichotte producties – ‘s-Hertogenbosch, Cirque Magnifique – Sint-Michielsgestel, MIK kunsteducatie – Schijndel, Fabelgebroed Entertainment – Eindhoven, Theatergroep Kers – Empel, Musical Intermezzo – Vught, Strike2 – Lith, RattleSnake Shake – Oss, 2-Stage – Rosmalen.

Portfolio theatersector