[person name=”Jacques Noyons” picture=”http://theaterprofs.nl/wp-content/uploads/2014/03/JacquesNoyons.jpg” pic_link=”http://theaterprofs.nl” title=”Muziek-producties” email=”jacques@theaterprofs.nl” facebook=”https://www.facebook.com/jacques.noyons” twitter=”” linkedin=”http://nl.linkedin.com/pub/jacques-noyons/79/959/b16″ ][/fusion_person]

Profiel

Componist / arrangeur.  Orkest- en koordirigent en muzikaal leider / vocal coach voor theaterprojecten. Sound- engineer met ruime ervaring in het samenstellen van orkestbanden. In het bezit van alle benodigde apparatuur.
Samenwerken met andere disciplines maakt het mooiste vak ter wereld tot een feestje.

Contactgegevens Jacques

Studio
Maiweg 1B
5211 AA ‘s-Hertogenbosch

M: 06 20 – 41 54 78

E: jacques@theaterprofs.nl

Uitgebreid profiel

Door mij gecomponeerde muziek komt altijd tot stand vanuit de context. De tekst geldt als eerste inspiratie en zal leidend zijn voor metrum en sfeer. Het karakter van mijn composities is dat ze altijd in het gehoor liggen. Het is daarom van belang dat er een goed en uitgebreid contact is met de tekstschrijver en de opdrachtgever. Alleen samen kun je tot een geheel komen.
Compositie, arrangementen, produceren van orkestbanden, studiowerk, vocal coaching, muzikale leiding, orkest- en koordirectie, productieleiding, pianospel, vakleerkracht basisschool en projectmatig onderwijs basisschool.
Voor elk project kunt u bladmuziek, vocaal en instrumentaal laten maken, maar ook orkestbanden en clicktracks. Ook is het mogelijk om de bladmuziek dusdanig te bewerken dat het speelbaar is voor het niveau van een bepaalde speler/speelster.

Als apparatuur staan Apple en Logic ter beschikking. Software: Native instruments, 0,7 Terabyte aan professionele samples (met licentie) waaronder the Vienna Symphonic Library en NI Kontakt 5 met diverse instrumenten.

Conservatorium Arnhem, ensemble leiding instrumentale en vocale muziek en schoolmuziek. Diverse cursussen computer en muziek.
MiK kunsteducatie – Schijndel, Brabants Muziektheater – Schijndel, 2-Stage – Rosmalen, Don Quichotte Producties – ‘s-Hertogenbosch, Theater De Speeldoos – Vught, Basisschool De Schalm – Vught.